Hvem er vi?

Spar2ner.dk er en mindre men yderst seriøs leverandør af kontorartikler og supplies tæt på “toppen” af Danmark. Vi udfordrer gerne de store upersonlige leverandører på markedet på pris og særdeles kundeservice, hvilket har været vores klare mission siden Spar2ner.dk gik online i 2004.

Vores mere end 20 års erfaring indenfor salg og rådgivning af kontorartikler og printerløsninger primært til erhvervslivet og institutioner (b2b) giver jer en solid og stærk samarbejdspartner som med god forretnings forståelse vil bidrage til løsninger, der gør det lettere, billigere og mere fleksibelt for dig som kunde. Vi er fast besluttet på, at det skal være en god forretning at handle hos Spar2ner.dk og sørger derfor altid for at være billigere end alle andre, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

På den måde opnås der let en besparelse på mellem 15-30% i forhold til vores konkurrenter.

Vi tilbyder firmaer/Institutioner et bredt udvalg af kvalitets produkter fra alle de store producenter indenfor kopipapir, colourpapir, tonere, blækpatroner, emballage, de nyeste printere samt PC relateret udstyr + ALT indenfor kontorartikler.

Hos Spar2ner.dk betyder 100% dedikeret kundeservice ALT – VI GÅR LIGE SKRIDTET VIDERE FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED, NÅR DET KOMMER TIL KUNDESERVICE, OG MÅSKE ER VI DANMARKS BEDSTE……Så få et uforpligtende tjek om vi ikke er billigere samtidigt med at kvaliteten og servicen er i top.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9620 0050 eller mail kontakt@spar2ner.dk

Spar2ner.dk støtter igen i år Kræftens Bekæmpelse – Børn, Unge og kræft.

Stoettelogo_Boernungeogkraeft_sep2013_feb2014