Salgs & leveringsbetingelser

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Spar2ner.dk.

 

1. GENERELT

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud med mindre andet er skriftligt aftalt mellem kunden og Spar2ner.dk.

 

2. BESTILLING

Alle ordrer, som modtages inden kl. 16.00 den pågældende dag, leveres med mindre andet oplyses eller aftales, næste arbejdsdag inden kl. 14.00. Returnering af varer/annullering af ordrer kan kun ske ved forudgående aftale og gælder kun lagervarer i uåbnet original emballage. Varer, som er specialfremstillet og/eller specielt hjemtagne skaffevarer tages ikke retur.

 

3. PRISER

Alle priser er i danske kroner eksklusive moms. Priser fra Spar2ner.dk er til enhver tid gældende af konkrete tilbud, som tillige indeholder information om leveringsomkostninger. Disse beregnes af Spar2ner.dk som følge af valutakurser, told, skatter, afgifter, m.v vedrørende den aftalte leverance. Spar2ner.dk tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser samt eventuelle udsolgte varer.

 

4. BETALING

Betaling skal ske senest på den dato fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. Som hovedregel skal betalingen ske netto kontant. Såfremt den sidste rettidige betalingsdag ikke er angivet, skal der betales ved leveringen. Spar2ner.dk er berettiget til at beregne renter og rykkergebyrer af den til enhver tid forfaldne betaling med 2% pr. måned indtil det forfaldne beløb er betalt, såfremt betalingen sker efter forfaldsdag.

 

5. EJENDOMSRET

Spar2ner.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen incl. leveringsomkostninger samt evt. renter og omkostninger er betalt fuldt ud.

 

6. LEVERING OG RETURNERING

Levering sker ab lager. Leveringsomkostninger udgør kr. 49,00 inkl. moms med mindre det udtrykkeligt fremgår at leveringsomkostningerne er inkluderet i prisen. Leveringstiden er dag til dag, såfremt ordren modtages inden kl.16.00 dagen før. I tilfælde af at varen ikke er på lager vil leveringstiden typisk være 1-3 dage.

Såfremt der kvitteres for modtagelse af en leverance uden bemærkninger om mangler eller åbenlys skade på forsendelsen, kan Spar2ner.dk ikke holdes ansvarlig. Transportskader SKAL omgående anmeldes til Spar2ner.dk. Defekte varer skal returneres til Spar2ner.dk efter forudgående aftale. Forudsætning for returnering er, at der medfølger et RMA nummer oplyst af Spar2ner.dk.

Spar2ner.dk forbeholder sig ret til ved returnering af varer/annullering af ordrer at fortage et returneringsgebyr på 15% af fakturaværdien, dog min. kr.150,-. Varerne krediteres til gældende dagspriser. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

I intet tilfælde er Spar2ner.dk ansvarlig for driftstab, tabt fortjeneste eller øvrige indirekte tab, herunder omkostninger til videreforarbejdning.